Meubels

Ideeën voor leuke palletmeubels

loungeset chique pallet

Er zijn heel wat verschillende soorten meubels waar je uit kunt kiezen. Van hardhout tot aan staal, van plastic tot aan leer. Je kunt het echt zo gek nog niet verzinnen of het bestaat wel op het gebied van meubels. Een van de meest unieke soorten meubels voor in huis of voor in de tuin moeten nog wel de pallet meubels zijn. Palletmeubels kunnen echt een ware toevoeging zijn voor bij jou in huis. In dit artikel laten we enkele handige pallet meubels ideeën zien die je kunt toepassen voor jou bij in huis of in de tuin. Ons uitgebreide assortiment aan pallets zorgt ervoor dat u alle bedenkbare soorten palletmeubels kunt maken.

pallet loungeset

Een pallet loungeset voor in de tuin

Het begint natuurlijk weer lekker weer te worden, dit betekent dan ook dat de kans groot is dat je wel weer in het zonnetje wilt gaan zitten. Door pallets meubels te kopen voor in de tuin zal je echt een heerlijk plekje kunnen maken. Wij zijn er voor je als bedrijf wat in staat is om pallet meubels te maken. Dankzij een heerlijke loungeset voor in de tuin ben je in staat om echt even te genieten. Kies voor een wat grotere bank en je hebt ook gelijk ruimte voor mensen die op bezoek komen. Pallet tuinmeubels zijn echt dé pallet meubels voor mensen die het uniek willen maken in de tuin. Bij Palletdeal.nl bieden wij verschillende soorten pallets aan. De meest gebruikte pallets voor het maken van pallet loungesets zijn Europallets.

een persoons pallet bed

Slapen op een pallet bed

Wat voor buiten geldt, geldt natuurlijk ook voor de meubels in huis. Een pallet bed kopen is echt een topinvestering als je jouw slaapkamer wilt voorzien van een moderne en industriële uitstraling. De meeste bedden zijn toch een beetje saai, vaak zijn ze zwart en zien ze er niet zo bijzonder uit. Bij een pallet bed meubel is dit natuurlijk niet zo, door de ware pallet kleur heeft deze een bijzondere uitstraling. Het geeft de slaapkamer gelijk een industrial vibe. Combineer dit met enkele ouderwetse posters en jouw retro kamer is helemaal klaar voor gebruik. Voor het maken van een eenpersoons pallet bed zoals op de foto, zijn vier 100×120 pallets bebruikt.

Pallet bureau

Efficiënt werken aan een pallet bureau

Werk jij ook van thuis uit? Dan is het echt super tof om te kiezen voor een pallet als bureau. Wij begrijpen natuurlijk dat je je afvraagt hoe je dat kunt doen. Er zitten toch van die grote gaten tussen de spijlen van de pallet? Dit klopt, gelukkig zijn wij in staat om er een op maat gemaakte glasplaat op te maken. Op die manier kan je werken, schrijven en zitten aan je bureau zonder hier last van te hebben. Plus, een pallet meubel ziet er natuurlijk super bijzonder uit. Hoeveel mensen ken jij die deze in huis hebben staan? Precies, door te kiezen voor een pallet bureau is het echt zo dat jouw werkkamer helemaal in de trend staat van ‘out of the box’ denken. Het pallet bureau op de foto is gemaakt met maar drie nieuwe europallets.

Pallet decoratie voor in de woonkamer

Pallets zijn natuurlijk ideaal om mee te werken. Als je dus een beetje creatief bent dan kan je vrijwel alles maken van pallets. Nu is het wat anders om gelijk een hele bank in elkaar te zetten, maar wat nu als je zelf eens aan de slag gaat om pallet decoratie te maken voor in huis? Van een pallet plank als boekenplank tot aan een klein bijzettafeltje voor bij de tv. Wees creatief en maak er iets leuks van, op die manier krijg je het beste resultaat.

Er is echt super veel mogelijk als het aankomt op pallet meubels. Dit maakt het ideaal materiaal om te gebruiken in huis. Door het sterke karakter en de unieke uitstraling is het iets waar je echt een persoonlijke sfeer mee kunt creëren. Of je het nu wilt gebruiken voor in huis of voor in de tuin, pallet meubels zijn eigenlijk altijd wel leuk om te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *