Duurzaamheid

Palletdeal.nl, Houdt hout in omloop!

Palletdeal.nl bos

Duurzaamheid in de supply chain

Palletdeal is een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid in de supply chain. Onze slogan ‘Houdt hout in omloop’ weerspiegelt dit. Wij bieden houten pallets aan die uitstekend passen in de circulaire economie. Ons assortiment bestaat uit nieuwe pallets gemaakt van hernieuwbare bronnen en gebruikte pallets die door ons worden ingekocht, gecheckt en waar nodig gerepareerd, zodat ze weer volledig inzetbaar zijn. Hierdoor kan er een positieve impact worden behaald op de footprint van uw bedrijf. Wat niet opnieuw inzetbaar is, wordt tot de laatste snipper gerecycled. Hierdoor is er geen sprake van restafval.

Door onze duurzame oplossingen te bieden in de supply chain, kunnen wij bijdragen aan een vermindering van de milieu-impact van onze klanten en helpen we hen hun eigen duurzaamheidsdoelen te bereiken. Onze pallets zijn niet alleen geschikt voor de circulaire economie, maar dragen ook bij aan een efficiënter transport en logistiek, waardoor er minder energie en grondstoffen nodig zijn voor de supply chain van onze klanten.

MVO en duurzaamheid in onze bedrijfsvoering

Palletdeal staat voor MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en streven naar een optimale duurzaamheid in onze bedrijfsvoering. Wij bieden ook een fijne en warme plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zijn een gecertificeerd leerbedrijf. Daarnaast dragen wij het verenigingsleven en goede doelen een warm hart toe door middel van sponsoring, zowel in natura als in geld. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Hartstichting, Dorcas adopt a Granny, KWF, Stichting Doe een Wens, sportverenigingen en lokale initiatieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *