Pallet loungebank met schuine rugleuning maken

loungeset chique pallet

Deel dit bericht

Het maken van een pallet loungebank of pallet loungeset

Een pallet bank maken is eigenlijk heel simpel. Het enige probleem waar u tegenaan kan lopen is dat u niet over de juiste materialen beschikt of twee linker handen heeft.

Maar zelfs voor mensen met twee linker handen is het maken van een loungeset mogelijk! Het mooie aan het maken van producten met pallets is dat u het zo moeilijk kunt maken zoals u zelf wilt!

Aan de slag met uw toekomstige pallet loungeset

Stap 1: Welke pallets zijn geschikt voor onze pallet loungebanken?

bedenk welke soort pallets u wilt gebruiken. Pallets zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Voor het maken van een pallet loungeset is de meest gebruikte pallet maat 80×120.

Persoonlijk vind ik Euro pallets het meest geschikt voor het maken van loungesets omdat ze er stoer uit zien en zeer stevig zijn.

Anabolen Kuur steroids voor verkoop beschikbaar in the nederland Anabole Steroïden kopenzijn synthetische steroïden afgeleid van het mannelijke geslachtshormoon Testosteron. Testosteron is het belangrijkste mannelijke …Op zoek naar pallets? Pallets zijn eenvoudig te bestellen op: https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallets/.

Stap 2: Pallets behandelen of niet?

Wilt u de pallet tuinset in een mooie kleur zetten of beschermen tegen het weer? Begin dan met het goed schuren van de pallets zodat de verf beter hecht. Na het schuren is het wenselijk dat u de pallets even goed afstoft met een borstel, zodat er geen kale plekken ontstaan na het verven.

De volgende stap is bedenken wat voor verf of beits u wilt gebruiken. Als u de houtkleur mooi vindt kunt u het beste buitenbeits gebruiken. Persoonlijk vind ik de kleur wit heel mooi voor een pallet tuinset. Kijk voor gekleurde pallet loungesets op: https://www.palletdeal.nl/product/pallet-loungeset-deluxe/.

Vindt u de natuurlijke verkleuring van pallets mooi? Dan kunt u de vorige stappen natuurlijk overslaan. Licht schuren is een mogelijkheid in dit geval maar niet noodzakelijk.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”3412″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

Stap 3: Hoe wil ik mijn pallet bank hebben?

Bedenk in wat voor opstelling u de loungeset wil hebben. U kunt bijvoorbeeld heel eenvoudig een palletbank maken door twee pallets op elkaar te leggen en dan een pallet tegen de lange kant rechtop te zetten en vast te schroeven.

U kunt er ook voor kiezen om het zitvlak maar 60 centimeter te maken in plaats van 80 centimeter voor meer zitcomfort.

De loungesets op Palletdeal.nl hebben standaard een zitvlak van 60 centimeter en zijn hier te bestellen: https://www.palletdeal.nl/product-categorie/palletmeubels/palletloungesets/.

Stap 4: Het stylen van uw palletbank!

We zijn nu aangekomen bij de laatste en leukste stap van het maken van een pallet tuinbank! Kleed de pallet bank leuk aan met kussens! Kussens zijn helaas het duurste component van een loungeset. U kunt er daarom voor kiezen om naar de Action te gaan voor een paar leuke kussentjes.

Als u liever kwaliteit pallet kussens heeft kunt u deze hier bestellen: https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-kussens/.

Eén reactie

  1. Snelle levering, zondag besteld, dinsdagmiddag de pallets geleverd. Ook wordt er snel gereageerd op vragen gesteld via messenger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

More To Explore

Tijdelijk gesloten

Palletdeal.nl is tijdelijk gesloten. Bent u wel op zoek naar mooie steiger- en douglas houten tuinmeubelen? Dan kunt u altijd bij ons andere bedrijf outsidemeubelen.nl terecht!